Hakkurit

Hakkurit

Esittely

Tehokkaat LAIMET-hakkurit sopivat sahapintojen, latvusten, ensiharvennuspuun ja hakkuujätteiden, kuten latvusten hakettamiseen.

Tuloksena on selluhaketta, lämmityshaketta, kuivikehaketta eläimille, haketta kasvustojen ja kenttien peittämiseen puutarhaviljelyksessä, viherrakentamisessa jne. LAIMET-hakkuri pystyy hakettamaan tehokkaasti myös jäistä puuta.

Hakkureiden terätyyppiä vaihtamalla voidaan tuottaa eri kokoista haketta. Palahake on aina tasaista ja tikutonta. Palakoot ovat 20-25 mm pitkästä hakepalasta aina 100-150 mm:iin asti.

LAIMET-hakkuri on tuotokseltaan alansa ykkönen. Rakenteeltaan se on yksinkertainen, ja kuluvia osia on vähän, joten huoltokustannukset ovat alhaiset. Tuottavuus on korkea myös todella vaativissa oloissa – siksi LAIMET-hakkuri on oikea sijoitus myös urakoitsijoille!

LAIMET tarjoaa hakkureita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Pienemmät mallit, kätevästä pienhakkurista PS-10 urakointihakkuriin HP-25 ovat traktorikäyttöisiä. Käyttövoimaksi voidaaan asentaa myös oma dieselmoottori. Järeä hakkuri HP-35 ja suurhakkuri HP-50 voidaan varustaa omalla dieselmoottorilla joko tehtaallamme tai asiakkaalla.

Malleista HP-21 ja HP-25 on myös saatavana sähkömoottorikäyttöisiä versioita (HP-21 LS ja HS, HP-25 LS ja HS).