Sahat

Sahat

LAIMET-pyörösahojen tuotekehittelyn lähtökohtina ovat aina olleet alan ammattilaisilta saadut kokemukset. Kaikki tekniset ratkaisut on testattu valmistajan oman sahalaitoksen ympärivuotisessa käytössä. Siksi LAIMET on kysytty ja tunnettu saha ympäri maailmaa.

Kaikki LAIMET-sahat varustetaan sekä CE-vaatimusten että uusimman eurooppalaisen pyörösahojen turvallisuusstandardin EN 1870-7 määrittelemillä suojavarusteilla. Siirrettävien LAIMET-sahojen helppo pystytettävyys ja kuljetuskuntoon saattaminen ovat alan ammattimiesten korkealle arvostamia ominaisuuksia.

Ylipitkien ja erikoispuun sahaamisen helpottamiseksi on saatavana sekä läpisahattavat, jopa 12 metriä pitkät sahapöydät että käännetty RH-versio.

LAIMET soveltuu kaikenlaisen sahatavaran tuotantoon – ohuista laudoista aina järeisiin talo- ja huvilahirsiin. Sahatavaran erikoismitat voidaan ottaa huomioon asiakkaan toivomusten mukaan. Jokainen tukki voidaan sahata yksilöllisesti, jolloin puuraaka-aineen hyödyntäminen on maksimaalista.

Kaikkia LAIMET-malleja valmistetaan kiinteänä ja siirrettävänä. Siirrettävissä malleissa sahan pystytys ja purku tapahtuu vaivatta ilman raskaita työvaiheita.

LAIMET on ammattilaisen ykkössirkkeli, edelläkävijä uusine teknisine ratkaisuineen.